VIDEO Ştefan Mandachi a pierdut un pariu cu Victor Ciutacu. Ce a fost nevoit să facă antreprenorul

VIDEO Ştefan
Mandachi a pierdut un pariu cu Victor Ciutacu. Ce a fost nevoit să
facă antreprenorul

FOTO: Ştefan Mandachi/Facebook

La sfârşitul crizei epidemiologice de la Suceava, jurnalistul Victor Ciutacu i-a spus lui Ştefan Mandachi că nu va reuşi să strângă încă 100.000 de euro pentru a dota trei secţii de Pneumologie şi a avut dreptate. În martie, Ştefan Mandachi şi-a scos la vânzare autostrada de un metru ca să strângă bani pentru susţinerea sistemului sanitar în criza de COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Când a început criza epidemiologică de COVID-19 la Suceava, antreprenorul Ştefan Mandachi a bătut palma cu Crucea Roşie şi a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru susţinerea sistemului sanitar. 

El a scos la vânzare autostrada de un metru, construită în judeţul Suceava pentru a atrage atenţia asupra lipsei infrastructurii rutiere din ţata noastră, şi a vândut-o centimetru cu centimetru. 

Per total, campania „1 cm” a avut un succes uriaş. Sprijinit de voluntari, de o echipă care a dat dovadă de rezistenţă la stres şi efort prelungit, Mandachi a reuşit să strângă de la peste 30.000 de donatori aproape două milioane de euro în bani, bunuri şi servicii. A fost sprijinit de vedete de televiziune, sportivi, oameni de afaceri şi oameni simpli.

La un moment dat, pe parcursul campaniei, antreprenorul din Suceava a pus un pariu cu Victor Ciutacu că va reuşi să strângă, pe lângă sumele adunate deja, încă 100.000 de euro, în 10 zile pentru a dota trei secţii de Pneumologie de la trei spitale diferite. S-a întâmplat aproape de finalul crizei pandemice.  Ciutacu i-a spus că nu va reuşi, iar cei doi au pus în pariu pe tema asta. 

Mandachi şi-a luat angajamentul că în caz de eşec va parcurge pe jos distanţa de 21 de km între Suceava şi Fălticeni. Victor Ciutacu a câştigat, iar antreprenorul a fost om de cuvânt şi a plecat la drum. Mandachi şi-a descris experienţa într-o postare pe contul său de Facebook.

A arătat că traseul pe care l-a parcurs la pas a fost plin de gunoaie, că drumul este nesigur pentru şoferi.

„Pe parcursul celor 21 km am numărat fix 21 de cruci (ciudat? coincidenţă?). De asemenea, sute de tiruri şi mii de maşini care puteau să se ciocnească sub ochii mei (teoretic, şî eu pot să fiu unul dintre şoferi) 2. românii sunt foarte UITUCI şi CONFUZI :)) Adică UITĂ multe lucruri la marginea şoselelor şi CONFUNDĂ România cu coşul lor de gunoi. Iată lista uitării:

- sticle. Muuulte sticle. La 10 metri dai de-o sticlă (dar e înfundantă-n şanţurile de pe margine, de aceea nu se vede din maşină)
- cutii de bere şi suc
- pachete de ţigări goale şi mucuri

Astea trei sunt în top. Dar lista e descheiată: şerveţele (utilizate, evident), pungi de chipsuri, ambalaje de ciocolată, ruj, sacoşe, papuci, prezervative, staniol, anti-perspirante, mănuşi, o vulpe, câini în putrefacţie, caramele, capace, huse de telefon, red bull îţi dă aripi, fanta, bergenbier, şosete, biscuiţi etc”, a scris suceveanul.

El a anunţat că  pe 8 iulie va ieşi ca să cureţe traseul şi i-a îndemnat şi pe alţii să-i urmeze exemplul.

„Nu vreau să organizez nicio adunare pe pandemie şi nu-mi asum nicio măsură de protecţie pentru nimeni (trafic şi virus), dar dacă mai sunt şi alţii care vor să cureţe traseul ăsta, o putem face miercuri, 8 iulie, începând cu ora 15:00 din parcarea de la Mandachi Hotel (pt. că la 100 metri e indicatorul de intrare în Suceava). Fiecare e pe propria răspundere, nu răspund eu pentru nimeni, doar îmi curăţ pătrăţica mea? 

Poţi să te porneşti din Fălticeni sau din Suceava sau chiar din Buneşti, eu la mijlocul drumului (cred că la Cumpărătura) voi aduce o camionetă în care vom aduna tot gunoiul pe care reuşim să-l strângem. Poate facem cât de cât curat traseul ăsta (plin de jegul şoferilor) prilej cu care vom provoca alte trei localităţi. Poate ne mai aerisim ţărişoara. Să aveţi la voi 2-3 saci de menaj mari. Cine vrea să vină (cu asumarea şi respectarea prevederilor legale) să dea un comment”, a mai scris Ştefan Mandachi.

Citeşte şi

Crimă oribilă în SUA. Un bărbat de culoare a fost împuşcat în plină zi, în timp ce traversa o stradă cu fetiţa sa de mână VIDEO

La 6 ani de ocupaţie rusă: Crimeea, deja militarizată, terorizată, depopulată, moare de sete

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările