Viceprimar prins de poliţişti când transporta lemne cu o camionetă cu numere false

Viceprimar prins de poliţişti când transporta lemne cu o camionetă
cu numere false

FOTO: oradesibiu.ro

Viceprimarul comunei Valea Moldovei, din judeţul Suceava, Neculai Romică Floriştean, este cercetat penal pentru că a fost prins în trafic la volanul unui camion cu numere false. În plus, autoutilitara avea ITP-ul expirat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viceprimarul Niculai Romică Floriştean a fost oprit în trafic de poliţişti pe data de 25 mai, la ora 22.00, în timp ce se deplasa pe raza comunei Vama. Poliţiştii au acţionat la pont. O persoană necunoscută a sunat la 112 şi le-a spus că şoferul Floriştean circulă neregulamnetar.

În urma controlului, oamenii legii au constat că şoferul în vârstă de 46 de ani nu avea ITP la maşină, motiv pentru care a primit amendă şi i s-a reţinut certificatul de înmatriculare.

Ulterior, oamenii legii au constat că seria de şasiu nu coincide cu cea înscrisă pe plăcuţa de omologare RAR din partea din faţă a semiremorcii. Totodată, şoferul nu avea avizul de însoţire pentru materialul lemnos pe care-l transporta, motiv pentru care a fost sesizată Garda Forestieră.

Viceprimarul este cercetat penal acum pentru „punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat”.

Contactat de monitorulsv.ro, şoferul a spus că avea avizul pentru însoţirea mărfii, numai că nu era pe seria de şansiu a remorcii. Viceprimarul a mai spus că lemnul nu-i aparţine şi că s-a ocupat doar de transpot. Niculai Romică Floriştean a aruncat vina acestor neajunsuri pe un angajat de-al său care s-ar fi supărat pe el şi ar fi abandonat camionul cu lemne cu tot pe stradă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: