Suceava: Profesoara din Fălticeni continuă greva foamei

Suceava: Profesoara din Fălticeni continuă greva foamei

Viorica Ioniţe continuă greva foamei

Viorica Ioniţe, este în a unsprezecea zi de grevă, şi declară că se simte bine

Ştiri pe aceeaşi temă

Profesoara din Fălticeni de  la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, a intrat în greva foamei în urmă cu unsprezece zile. Viorica Ioniţe declară că se simte bine şi doreşte să-şi continue forma de protest.”Analizele mi-au ieşit foarte bine. Eu mă simt bine mai ales din punct de vedere psihic”, a declarat profesoara.
Cadrul didactic a fost vizitată în ultimele zile de colegi, de membri de sindicat dar şi de elevi. „Elevii din clasa unde sunt dirigintă, şi-au propus să stea cu mine cu rândul. Permanent sunt grupuri de  câte cinci cu mine în cameră. Le mulţumesc că îmi sunt alături”, a spus Viorica Ioniţe.

Întrebată ce părere are despre profesoara din Caracal care a ieşit din greva foamei, Viorica Ioniţe a declarat că îi admiră rezistenţa de care a dat dovadă şi în acelaşi timp şi eroismul.
Cadrul didactic rămâne în continuare în greva foamei sperând să reziste cât mai mult şi în acelaşi timp să rezolve ceva prin această formă de protest.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările