Poliţist găsit împuşcat în cap într-o zonă izolată din Suceava: „Când această linie se va îndrepta vei fi iubit de toţi”

Poliţist găsit împuşcat în cap într-o zonă izolată din Suceava: „Când această linie se va îndrepta vei fi iubit de toţi”

FOTO: Oana Şlemco

Un poliţist din comuna Dărmăneşti a fost găsit împuşcat în cap luni, în jurul orei 21.00, pe un deal din municipiul Suceava. Bărbatul de 32 de ani era divorţat şi ar fi suferit de depresie.

Nenorocirea s-a petrecut pe un deal din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, luni seară, în jurul orei 21.00. Victima este Andrei Ionuţ Aursulesei, în vârstă de 32 de ani, care activa la secţia rurală Dărmăneşti.
 
Bărbatul a lăsat un mesaj pe Facebook care i-a dat de gândit fostei sale soţii. „Când această linie se va îndrepta vei fi iubit de toţi”, a scris victima înainte să fie găsită în stare de inconştienţă, cu un glonţ în cap.
 
Ionuţ Andrei Aursulesei: FOTO: Facebook/Ionuţ Andrei Aursulesei
 
Femeia a cerut ajutor, iar poliţiştii au plecat în căutarea colegului lor. L-au găsit în stare foarte gravă. Aursulesei a fost transportat la Spitalul din Suceava, unde, în jurul orei 22.00 se lua în calcul inclusiv transferul pacientului cu elicopterul SMURD la o altă unitate spitalicească. Problema este că bărbatul nu era în stare stabilă şi nu putea fi transportat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: