Sinuciderea cumplită a unui copil de 12 ani aflat în grija unui asistent maternal. Anchetă penală în curs

Sinuciderea cumplită a unui copil de 12 ani aflat în grija unui asistent maternal. Anchetă penală în curs

FOTO: politiaromana ro

Băiatul în vârstă de 12 ani se afla în grija unui asistent maternal din comuna Bogdăneşti a judeţului Suceava. Înainte să facă gestul necugetat, copilul a vorbit la telefon cu o rudă, dar nu se ştie ce au discutat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un copil în vârstă de 12 ani, aflat în grija unei asistent maternal din comuna Bogdăneşti a judeţului Suceava şi-a pus capăt zilelor într-o manieră cumplită. 

Băiatul s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Tragedia s-a produs în cursul zilei de joi, 15 aprilie.

Copilul era încadrat în grad de handicap încă din anul 2019. Înainte să comită gestul necugetat, el ar fi stat de vorbă la telefon cu o rudă de sânge. 

Nimeni nu ştie ce a discutat băiatul cu respectiva persoană. Cert este că după dialogul telefonic, el a ieşit din casă şi a decis să-şi pună capăt zilelor.

Când a văzut că nu mai vine în casă, asistentul maternal s-a dus să-l caute şi l-a găsit fără suflare în anexă. A sunat imediat la 112, la faţa locului a ajuns o ambulanţă, însă medicii n-au mai putut să facă nimic. Copilul murise.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea circumstanţelor în care minorul şi-a pus capăt zilelor. 

Vă mai recomandăm şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările