Primarul din Rădăuţi a făcut o şedinţă foto în care a simulat că se vaccinează anti-COVID

Primarul
din Rădăuţi a făcut o şedinţă foto în care a simulat
că se vaccinează anti-COVID

FOTO: ziardesuceava.ro

Primarul municipiului Rădăuţi din Suceava, Bogdan Loghin, a anunţat că s-a vaccinat împotriva noului virus şi, ca să demonstreze lucrul acesta, a făcut două şedinţe foto, în două cabinete medicale diferite. Apoi, alesul local a dat publicităţii imaginile, iar cei care le-au văzut l-au întrebat dacă s-a vaccinat „ în direct” şi „în reluare”.

Ştiri pe aceeaşi temă

La mijlocul acestei săptămâni, primarul municipiului Rădăuţi din Suceava, Bogdan Loghin, a anunţat că va face vaccinul anti-COVID, în Centrul de Vaccinare de la Grădina Zoologică a oraşului. Nu singur, ci însoţit de mai mulţi angajaţi ai primăriei. 

Unul dintre salariaţi a transmis pe Facebook procesul de imunizare, pentru a determina şi alte persoane să se vaccineze, cu atât mai mult cu cât Rădăuţiul a intrat în scenariul roşu al pandemiei.

Îndemnul primarului la vaccinare a fost dus în derizoriu de către unii localnici, care au sesizat că acesta a făcut două şedinţe foto în două cabinete diferite, ambele pentru a demonstra că s-a imunizat.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Rădăuţi au apărut imagini cu Loghin, stând pe un scaun negru, într-o încăpere cu pardoseală închisă la culoare, având în picioare papuci de unică folosinţă.

Pe de altă parte, pe profilul de Facebook al primarului au apărut alte imagini. De această dată Bogdan Loghin stă pe un scaun maro şi nu poartă în picioare botoşeii de unică folosinţă.

Din informaţiile deţinute, una dintre şedinţe a fost făcută în Centrul de Vaccinare de la Grădina Zoologică, iar cea de-a doua a fost realizată în Spitalul Rădăuţi.

Cele două şedinţe foto au alimentat teoriile constiraţioniste ale celor care cred că autorităţile mimează procesul de vaccinare în spaţiul public, pentru a păcăli populaţia. Unii interauţi l-au întrebat pe primar dacă s-a vaccinat „în direct” şi „în reluare”.

Pe de altă parte, Bogdan Loghin a recunoscut că a organizat o şedinţă foto în care a simulat vaccinarea împotriva Sars-Cov-2, spunând că avea nevoie de fotografii mai clare pe care să le furnizeze presei locale.

Primarul a explicat pentru „Adevărul”, în detaliu, ce s-a întâmplat în ziua vaccinării. El a spus că accesul în centrul de vaccinare este limitat şi pentru că nu a putut fi însoţit de jurnalişti, a preferat să transmită live, pe Facebook întregul proces de imunizare. 

Nemulţumit de calitatea imaginilor video, ziariştii unei publicaţii locale i-au cerut primarului fotografii din momentul vaccinării. Pentru că nu avea, Bogdan Loghin a făcut o nouă şedinţă foto în spitalul municipal, simulând vaccinarea anti-COVID. „Eu nu pot să fiu acuzat că nu m-am vaccinat. Se vede foarte bine lucrul acesta în live-ul pe care l-am făcut”, a spus primarul.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum te fereşti de escroci pe site-urile de comerţ online. Greşeala care te poate costa o avere

 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările