Doi muncitori care împodobeau un brad, răniţi grav după ce au căzut de la înălţime

Doi
muncitori care împodobeau un brad, răniţi grav după ce au căzut de la înălţime

FOTO: informatiata.ro

Accidentul s-a produs în seara zilei de miercuri, 24 noiembrie, pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Suceava. Unul dintre răniţi este angajat al Primăriei Suceava, iar celălalt este angajatul firmei de la care primăria a închiriat macaralei cu nacelă folosită la ornarea oraşului pentru sărbătorile de iarnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un grav accident s-a produs în seara zilei de miercuri, 24 noiembrie, pe bulevardul 1 Mai, în apropierea Spitalului Judeţean Suceava. Doi muncitori care împodobeau un brad, s-au prăbuşit cu tot cu platforma pe care se aflau de la o înălţime de trei metri, peste un camion.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la spital, pentru că au suferit răni la cap, dar starea lor este stabilă.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Sunt voci care spun că utilajul folosit la împodobirea bradului se afla pe trotuar şi o parte a braţului platformei de lucru la înălţime ieşea spre stradă, astfel fiind agăţat de şoferul unui camion, care s-a pus în mişcare, după ce a aşteptat să se schimbe culoarea semaforului.

Ancheta trebuie să stabilească dacă braţul macaralei era îndreptat spre carosabil înainte de schimbarea culorii semaforului şi şoferul camionetei a fost neatent sau dacă operaţiunea de rotire a braţului a fost efectuată în momentul în care s-a făcut verde şi maşinile s-au pus în mişcare. 

În lipsa unor imagini video, ancheta poliţiştilor va fi dificilă. Camerele de supraveghere ale Primăriei Suceava nu au reuşit să surprindă imagini concludente din momentul accidentului, din cauza că farurilor maşinilor aflate în trafic. 

Primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a interesat de starea de sănătate a celor doi răniţi. El a spus că primăria a început cu o lună mai devreme anul acesta pregătirea oraşului pentru sărbătorile de iarnă, pentru că procesul necesită timp şi nu ar fi vrut să se desfăşoare în grabă. 

Vă mai recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările