Dezvăluirile unui criminalist despre sistemul complicităţilor din Poliţia Română: „Pentru «linişte», ei l-ar vinde chiar şi pe colegul de patrulă“

Dezvăluirile unui criminalist despre sistemul complicităţilor din Poliţia Română: „Pentru «linişte», ei l-ar vinde chiar şi pe colegul de patrulă“

FOTO Inquam Photos Liviu Florin Albei

Criminalistul Bogdan Bănică, vicepreşedinte al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România, a scris pe Facebook cum funcţionează „Cercul” în instituţiile subordonate Ministerul de Interne, cum se fac angajările şi cine sunt cei privilegiaţi când se împart salariile de excelenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Bănică este vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS. El a scris pe Facebook cum funcţioneză ”Cercul” în instituţiile subordonate MAI.

„Aserviţilor şefului suprem li s-au acordat «salarii de excelenţă“ li s-au angajat soţiile, finii, verii şi cumnaţii în sistem, în urma unor aşa-zise concursuri cu subiecte întocmite, probabil, cu o seară înainte. (...) Aserviţii mai în vârstă sunt împuterniciţi, spre sfârşitul carierei, în funcţii de conducere ale unor servicii, pentru a putea beneficia de un bonus deloc de neglijat la pensie, devenind, astfel, sclavii perfecţi. «Salvaţii» sunt acei colegi cunoscuţi cu grave probleme de adaptabilitate, greii vicioşi, care în schimbul furnizării de informaţii despre cei cu care îşi beau cafeaua au scăpat de anumite cercetări disciplinare, prin CLASARE sau cu o ATENŢIONARE!”, a scris Bănică.

 
Bănică susţine că mai există categoria "afaceriştilor", poliţişti pentru care salariul e nesemnificativ, ”comparativ cu veniturile ce le obţin de pe urma firmei străbunicii”.
 
 

”Pentru «linişte», şi ei l-ar vinde oricând pe colegul de patrulă. Chiar şi pe mă-sa, dar nu pe străbunică-sa. (...). Asemenea oricărei structuri mafiote, OMERTA, legea tăcerii, este aplicabilă... Se ţin în braţe unii pe alţii, îşi acoperă măgăriile, se salvează reciproc, totul în detrimentul poliţistului adevărat, muncitor şi devotat, în detrimentul evoluţiei societăţii... Suntem orbi?? Concluzionând, CERCUL este format din şeful unităţii, care îşi împuterniceşte pe câte 6 luni adjuncţii pentru beneficii la pensie, alţi sclavi şefi de servicii sunt la fel, împuterniciţi, perioadă în care vor trebui să îşi demonstreze cu fapte loialitatea, îşi acordă între ei salarii şi "majorări pentru merite deosebite", cu avizul acestui parazit Corp Naţional al Poliţiştilor, toţi laolaltă lăudându-se cu munca agentului din stradă”, a mai transmis criminalistul din Suceava.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările