VIDEO Cum le cere un bărbat din Ţândărei poliţiştilor să-i facă piaţa pentru că „moare de foame“

VIDEO Cum le cere un bărbat din Ţândărei poliţiştilor să-i facă piaţa pentru că „moare de foame“

Oraşul Ţăndărei a devenit celebru în lume după scandalul copiilor duşi la cerşit FOTO Adevărul

Starea de urgenţă instituită în România din cauza coronavirusului naşte situaţii de-a dreptul revoltătoare. Comportamentul unui bărbat din Ţăndărei a atins cote maxime atunci când a îndrăznit să le ceară poliţiştilor să-i facă piaţa pentru că "moare de foame". În imagini se poate observa că bărbatul are atârnată de ureche o mască şi este nervos peste măsură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmuleţul în care bărbatul enervat se duce glonţ la poliţişti a fost postat pe pagina de socializare de o româncă revoltată de această situaţie. Bărbatul acuză poliţiştii că deşi a sunat în repetate rânduri la Poliţie şi a cerut să-i fie făcute cumpărăturile, nu a venit nimeni să-i aducă mâncare sau apă. O poliţistă poate fi auzită cum îl sfătuieşte să meargă la magazin, în loc să vină la Poliţie. 

Redăm mesjul integral care a fost postat pe pagina de socializare:

Păi să nu te apuce toţi dracii când vezi unul ca ăsta care intră cu tupeu în sediul de Politie din Tandarei si cere ca politistii sa i faca lui cumparaturile? Cine este obligat sa ti aduca tie apa si alimente la botul calului, mai, individule? Umbli cu masca atârnată ca şmecherii... te dai la poliţiştii care stau nepăsători în faţa ta fără să te legitimeze, fără să-ţi ceară declaraţia pe care trebuia să o ai la tine şi faci talente că mori de foame? Noi, ăştia care ne riscăm vieţile ducându-ne la muncă să avem alimente şi apă, ce suntem în faţa ta, măi, cetăţeanule care nu te vrei discriminat? Dacă nu-ţi convine în România, de ce ai plecat de unde ai fost, măi, ăsta? Cumpără-ţi singur ce-ţi trebuie, că nu ai slugi! Dacă erai în Franţa, Spania, Italia, Anglia sau mai ştiu eu unde te îngenunchea Poliţia şi îţi punea şi pistolul la tâmplă! Aştept ca în urma acestei filmări publice, CINEVA (cine o mai fi acel cineva) să ia măsuri împotriva ta!

VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: