UPDATE Un incendiu devastator îngreunează traficul pe DN2A. Flăcările au cuprins 30 de hectare de mirişte

UPDATE Un incendiu devastator îngreunează traficul pe DN2A. Flăcările au cuprins 30 de hectare de mirişte

Fumul dens pune traficul în pericol FOTO Adevărul

Un incendiu de mirişte îngreunează traficul pe DN2A. Din cauza fumului dens, circulaţia pe ruta Slobozia-Constanţa este pusă în pericol. pompieiri sunt la faţa locului pentru lichidarea focului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
UPDATE. Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, la un incendiu de vegetaţie uscată izbucnit la ieşirea din localitatea Vadu Oii, la faţa locului deplasându-se două autospeciale de stingere de la Hârşova.
 
Ulterior au mai fost trimişi 11 pompieri de la Detaşamentul Cernavodă şi nouă pompieri de la ISU Ialomiţa împreună cu o autospecială de stingere. De asemenea, de la unitatea din Hârşova au fost chemaţi pompierii din turele libere. Incendiul se manifestă pe aproximativ 30 de hectare, focul extinzându-se la o pădure de plopi albi din apropiere.   ”Pădurea de popi albi este formată din puieţi de 8-10 ani”, a transmis ISU Constanţa. Pompierii spun că, din cauza vântului puternic, există pericol de propagare şi extindere rapidă la o suprafaţă mult mai mare.

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe DN2A (E60) Slobozia – Constanţa se desfăşoară pe tronsonul kilometric 117 – 118 (Giurgeni – Hârşova, judeţul Constanţa) îngreunat, din cauza unui incendiu de mirişte. La faţa locului sunt prezente echipaje ale Poliţiei, respectiv echipaje ISU, care acţionează pentru remedierea situaţiei.
Un puternic incendiu a izbucnit, luni, în judeţul Constanţa, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 30 de hectare, iar din cauza vântului, focul s-a extins şi la o pădure de plopi.
 
  
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: