Salonul de toamnă al artiştilor plastici din Bărăgan se deschide pe 3 noiembrie

Salonul de toamnă al artiştilor plastici din Bărăgan se deschide pe 3 noiembrie

Salonul de toamnaă se va deschide pe 3 noiembrie FOTO baragantv.ro

Miercuri, 3 noiembrie,  ora 14.00,  la Galeriile ”Arcadia” de  la Centrul Cultural ”Ionel Perlea” Slobozia va avea loc vernisajul expoziţiei ”Salonul de toamnă 2021” al Uniunii Artiştilor Plastici, din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vernisajul expoziţiei ”Salonul de toamnă 2021” al Uniunii Artiştilor Plastici din România, Filiala Slobozia, Ialomiţa
   Anul acesta, în luna octombrie s-au împlinit 20 de ani de la înfiinţarea Filialei Slobozia – Ialomiţa a Uniunii Artiştilor Plastici din România. Nu întâmplător, Salonul de toamnă 2021 îl organizăm cu sprijinul Consiliului Judeţean Ialomiţa, în cadrul Proiectului ”Arta plastică pentru Ialomiţa”, în semn de apreciere şi respect pentru artiştii plastici, membri ai U.A.P.R., filiala Slobozia, Ialomiţa.

 Parteneriatul în sine urmăreşte stimularea, promovarea şi dezvoltarea acestui
 segment cultural – artele vizuale – al cărui parcurs a început în 1975, cu Cenaclul  ”Ştefan Luchian” şi a continuat cu înfiinţarea Filialei U.A.P.

Expoziţia Salonului de toamna 2021 reuneşte opere ale artiştilor fondatori ai acestei instituţii profesioniste, care este şi rampă de lansare pentru artiştii tineri, foşti elevi ai Liceului de Arte ”Ionel Perlea” Slobozia.

Galeriile ”Arcadia” aduc astăzi în prim-plan ”Arta plastică pentru Ialomiţa”, în cadrul Salonului de toamnă 2021 şi adună laolaltă, la vernisaj, tendinţe, vibraţii, spiritualităţi, aspiraţii, aşteptări, credinţe, poate dezamăgiri şi neîmpliniri, dar toate sub acest spectru al oamenilor-artişti, care doresc să privească dincolo de orizont.
 
Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările