Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou

Casieriile vor fi închise de sărbători FOTO Adevărul

În perioada sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului-0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncţionalităţilor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.
 
Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi de canalizare le aducem la cunoştinţă că, în intervalul 23 decembrie 2019-5 ianuarie 2020, programul casieriilor RAJA va fi următorul:
 
Luni şi Marţi-23, respectiv 24 decembrie 2019: Program normal
 
Miercuri-Duminică, 25-29 decembrie 2019: Închis
 
Luni şi Marţi-30, respectiv 31 decembrie 2019: Program normal
 
Miercuri-Duminică, 01-05 ianuarie 2020: Închis
 
În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online (prin intermediul contului de client RAJA), transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone, etc. Începând de luni, 6 ianuarie 2020, casieriile îşi vor relua programul normal de lucru.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările