Peste 120 de persoane, sancţionate pentru sfidarea regulilor sanitare

Peste 120 de persoane, sancţionate pentru sfidarea regulilor sanitare

Controale pentru verificarea respectării măsurilor sanitare FOTO IPJ Ialomiţa

Peste 120 de persoane au fost sancţionate de poliţiştii ialomiţeni pentru sfidarea regulilor sanitare. O amendă, în valoare de 2.000 de lei a fost aplicată pentru nerespectarea măsurii de izolare la o adresă declarată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Verificarea respectării măsurilor de izolare/carantină la adresa aleasă, precum şi respectarea restricţiilor privind deplasarea pe timpul nopţii şi a cerinţelor impuse comercianţilor, se menţin în atenţia poliţiştilor.
 
În ultimele 24 de ore, peste 100 de poliţişti şi 25 de poliţişti locali au acţionat pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum şi  pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19.  În cadrul activităţilor au fost verificate 750 de persoane, precum şi 170 de autovehicule, dintre care 25 de mijloace de transport în comun.
 
În cursul zilei de duminică, au fost verificate 67 de locaţii şi societăţi comerciale, cu privire la respectarea normelor de prevenire a infectării şi combatere a răspândirii coronavirusului, precum şi a programului şi modului de organizare.  
 
Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii ialomiţeni au aplicat 230 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 55.500 de lei, după cum urmează: 183 de sancţiuni, în valoare de 48.000 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală; 46 de sancţiuni, în valoare de 5.500 de lei, persoanelor identificate că nu au respectat restricţiile privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 23.00-05.00). 1 sancţiune contravenţională în valoare de 2000 de lei, pentru nerespectarea măsurii de izolare la o adresă declarată.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

Salarii bugetari: Sunt angajaţi la sat cu lefuri de trei ori mai mari ca în oraş şi domenii cu sporuri de 85%. Ce variante de lucru are Ministerul Muncii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările