Incendiu devastator în satul Luciu. Au ars 3 tone de cereale şi bunurile unei familii

Incendiu devastator în satul Luciu. Au ars 3 tone de cereale şi bunurile unei familii

Focul a devastatat o gospodărie în satul Luciu FOTO ISU Ialomiţa

Un scurtcircuit electric a făcut ieri prăpăd într-o gospodărie din judeţul Ialomiţa.Trei tone de cereale, acoperişul locuinţei, molobier din trei camere şi obiecte electrocasnice au fost făcute scrum.

Ştiri pe aceeaşi temă

În data de 17 august a.c., în jurul orei 13.10, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 la dispeceratul integrat al inspectoratului, anunţa producerea unui incendiu la o casă în comuna Gura Ialomiţei-sat Luciu. 

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului  izbucnit La o casă în comuna Gura Ialomiţei, sat Luciu, s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzii de intervenţie Ţăndărei,  două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, care au intervenit în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă local.

În sprijinul forţelor de intervenţie a sosit şi o autospecială de transport apă din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia. În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta la  nivelul unei magazii uitilizată pentru depozitarea de cereale cât şi în interiorul şi la acoperişul locuinţei. 

În urma incendiului, au ars acoperişul locuinţei învelit cu tablă pe o suprafaţă de aproximativ 120 metri pătraţi,  mobilierul din cele trei camere şi obiecte electrocasnice aflate în bucătărie. Au fost distruse  peste trei tone de cereale  depozitate în magazie. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că incendiul a fost provocat de scurtcircuit electric.   
 
Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările