Focar de COVID-19 la azilul de bătrâni. 39 de persoane au fost confirmate pozitiv

Focar de COVID-19 la azilul de bătrâni. 39 de persoane au fost confirmate pozitiv

COronavirusul explodează la Slobozia FOTO Shutterstock

Situaţia îmbolnăvirilor cu noul coronavirus devine alarmantă în judeţul Ialomiţa. Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Slobozia a devenit focar COVID-19. Aici au fost confirmate cele mai multe cazuri, 39. Este vorba despre forme uşoare, însă toţi vârstnicii se află sub supraveghere medicală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până joi, în judeţul Ialomiţa fuseseră confirmate 503 cazuri de COVID-19, cu 39 mai multe decât miercuri. Tot ieri, la nivel naţional, s-a înregistrat un record: 614 cazuri noi de COVID, cel mai mare număr de cazuri confirmate într-o zi, de la debutul pandemiei în România, astfel că totalul a ajuns la 30.879. De asemenea, 17 persoane au decedat, bilanţul deceselor ridicându-se la 1.834.
 
”Până astăzi, 9 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.789 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienţi vindecaţi şi 1.605 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare. 
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: