Descoperiri macabre în Ialomiţa. Două cadavre care pluteau pe apă, recuperate de pompieri

Descoperiri macabre în Ialomiţa. Două cadavre care pluteau pe apă, recuperate de pompieri

Trupurile neînsufleţite au fost recuperate din apă de pompieri FOTO ISU Ialomiţa

Descoperire macabră pe braţul Borcea, duminică, 5 iulie. Cadavrul unui bărbat, care a fost văzut plutind pe apă, a fost recuperat de pompieri, în zona localităţii Borduşani. Tot duminică, în zona localităţii Alexeni, un alt cadavru, aflat în stare de descompunere, a fost scos de militari din râul Ialomiţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un echipaj de căutare - salvare din cadrul Staţiei de Pompieri Feteşti a intervenit cu o barcă pneumatică pentru recuperarea unui cadavru care plutea pe apă. Acesta a fost scos la mal şi predat organelor abilitate, care urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa, 
 
Tot ieri, în jurul orei 17.00, un echipaj de căutare - salvare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni a intervenit cu o barcă metalică pentru recuperarea unui cadavru de sex masculin în stare de descompunere care plutea pe apă. Acesta a fost scos la mal şi predat organelor abilitate. Poliţia a deschis dosare penale de moarte suspectă pentru a stabili împrejurările în care cei doi bărbaţi şi-au pierdit viaţa.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: