Cum vă protejaţi casa de hoţi. La ce trebuie să fiţi atenţi

Cum vă protejaţi casa de hoţi. La ce trebuie să fiţi atenţi

Poliţia, cu ochii pe hoţii din locuinţe FOTO Adevărul

Pentru a nu cădea victime ale hoţilor, poliţiştii din Slobozia îi sfătuiesc pe cetăţeni să ţină cont de câteva aspecte. Astfel, în această perioadă, oamenii legii desfăşoară o campanie de conştientizare privind informarea populaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sfaturi de la poliţişti pentru a fi în siguranţă:
 
1. Nu deschideţi niciodată uşa înainte de a vă uita pe vizor şi instruiţi-vă copiii în acest sens! De asemenea, un lanţ pentru siguranţă este binevenit!
 
2. Încuiaţi uşa chiar dacă sunteţi acasă! 
 
3. În cazul în care la uşa dumneavoastră se prezintă persoane care vând, cumpără diferite produse evitaţi-le! În niciun caz nu le permiteţi accesul în locuinţă! 
 
4. Nu păstraţi în casă sume importante de bani şi nu faceţi publice valorile pe care le deţineţi! 
 
5. Folosiţi eficient interfonul! 
 
6. Dacă aţi pierdut o cheie sau faceţi schimb de locuinţă, nu uitaţi să vă înlocuiţi de îndată încuietoarea!
 
7. Nu ezitaţi să întrebaţi persoanele străine pe care le întâlniţi în bloc pe cine caută! Acest lucru, deseori descurajează posibilii infractori! Mai mult, când persoane străine de imobil sunt observate că ies din scările blocului cu bagaje, anunţaţi urgent Poliţia! Reţineţi cât mai multe semnalmente ale acelor persoane şi dacă este cazul: marca, culoarea şi numărul autoturismului folosit de acesta.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările