Copaci şi stâlpi de electricitate, doborâţi de vijelie în judeţul Ialomiţa

Copaci şi stâlpi de electricitate, doborâţi de vijelie în judeţul Ialomiţa

Furtuna puternică a făcut ravagii FOTO Shutterstock

Furtuna violentă de sâmbătă a făcut ravagii în judeţul Ialomiţa. Pompierii au intervenit toată noaptea trecută după ce în urma vijeliei puternice puternice mai mulţi copaci şi stâlpi de electricitate au fost doborâţi, iar numeroase gospodării au fost inundate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Conform ISU Ialomiţa, cele mai multe probleme au fost în municipiul Slobozia. Prin dispeceratul 112 au fost primite peste 45 de solicitări de la cetăţeni care semnalau efecte ale precipitaţiilor abundente în gospodătire proprii.
 
În sprijinul populaţiei au fost mobilizate forţe şi mijloace de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia, care au intervenit cu 7 motopompe, 1 cisternă, 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi 5 autospeciale de stingere. Pompierii au acţionat pentru evacuarea apei acumulate din ploi din 31 de locuinţe şi 12 curţi.
 
De asemenea, au intervenit pentru degajarea a trei copaci căzuţi în municipiu şi în oraşul Amara pentru degajarea a 7 stâlpi de comunicaţie care blocau circulaţia. În urma acestor situaţii de urgenţă nu s-au înregistrat victime. Intervenţia este în desfăşurare şi duminică dimineaţa.
 
"Pompierii rămân mobilizaţi până la normalizarea situaţiei şi înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice. Totodată, sunt menţinute în stare de operativitate toate categoriile de mijloace şi echipamente pentru asigurarea în cel mai scurt timp a acţiunilor de răspuns”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Ani Cercel.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: