Circulaţia feroviară, blocată la Feteşti. Au deraiat cinci vagoane ale unui marfar

Circulaţia feroviară, blocată la Feteşti. Au deraiat cinci vagoane ale unui marfar

Cinci vagoane ale unui marfar au deraiat la intrare ]n staía Fete;ti FOTO Facebook/Lucian Luci

Magistrala Bucureşti - Constanţa este blocată la intrare în staţia CF Feteşti, pe ambele sensuri de circulaţie, din cauza deraierii a cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparţine operatorului Rofersped.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sute de călători care circulau pe relaţia Bucureşti-Constanţa sunt blocaţi pe calea ferată. Deocamdată, nu se cunoaşte cauza deraierii vagoanelor de marfă.

Conform CNCFR SA, din compunerea trenului de marfă, care circula în relaţia Constanţa Port - Lehliu, la ieşire din staţia CF Feteşti au deraiat 5 din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulaţie fiind avariate în urma deraierii. 
 
Pentru menţinerea şi asigurarea continuităţii circulaţiei feroviare pe Magistrala Bucureşti - Constanţa, operatorii de transport feroviar de călători vor stabili rutele deviate pentru a menţine operational traficul feroviar spre şi dinspre Litoral.
 
"Precizăm faptul că CFR SA a trimis în teren echipele de intervenţie pentru stabilirea soluţiilor necesare remedierii avariilor.
Circulaţia feroviară a fost blocată FOTO Facebook/Lucian Luci
 
De asemenea, conducerea companiei aşteaptă evaluarea pagubelor şi estimarea duratei lucrărilor. 
Circulaţia feroviară a fost blocată FOTO Facebook/Lucian Luci
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulaţia trenurilor spre şi dinspre litoral, ca urmare a producerii acestui eveniment, cu precizarea că personalul feroviar va colabora permanent cu reprezentanţii operatorului de marfă şi va asigura tot suportul tehnic necesar pentru repunerea pe şină a vagoanelor şi restabilirea circulaţiei pe Magistrala 800", au anunţat reprezentanţii companiei CFR SA.
Circulaţia feroviară a fost blocată FOTO Facebook/Lucian Luci
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările