CAMPANIE ADEVĂRUL Profesorii cu care Slobozia se mândreşte

CAMPANIE ADEVĂRUL Profesorii cu care Slobozia se mândreşte

Votează pentru profesorii de top ai Sloboziei!

Cunoşti un profesor care este iubit de întreaga comunitate? A format sute de copii, a promovat moralitatea şi a contribuit decisiv la cariera ta sau a copilului tău? Atunci spune-ne numele lui pe slobozia.adevarul.ro!

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziarul Adevărul  îi caută pe cei mai buni cinci profesori, cei cu care Slobozia se mândreşte. Părerea ta contează!  Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe cei cinci dascăli de top iar apoi, le vei putea afla poveşţile de viaţă pe slobozia.adevarul.ro.

Start pentru nominalizări!

Timp de două săptămâni, începând de astăzi, 12 decembrie, lista de nominalizări este deschisă şi  aşteptăm propunerile tale pe slobozia.adevarul.ro.

Iată criteriile de care ar trebui să ţii cont atunci când propui un profesor:

Reputaţie şi integritate.
Ţine cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local, pentru faptele sale bune şi pentru dăruirea sa în relaţia cu elevii! Este cunoscut drept „făuritorul de olimpici?“ Trebuie să fie un bun gospodar, un pedagog destoinic şi un exemplu de moralitate.

CV-ul profesorului.
Studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru dascălul nominalizat!

Inovaţie şi cercetare.
Dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, dacă a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze şcoală cu logistică performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările