Amenzi în valoare de peste 3 milioane de lei, aplicate de poliţişti într-o singură zi

Amenzi în valoare de peste 3 milioane de lei, aplicate de poliţişti într-o singură zi

Poliţia a sancţionat neregulile descoperite FOTO Adevărul

Ieri, în urma intervenţiilor efectuate pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, poliţiştii au aplicat peste 8.600 de sancţiuni celor care au încălcat drepturile şi libertăţile altor persoane şi au reţinut 673 de permise şoferilor care au pus în pericol siguranţa traficului rutier.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele 24 de ore, poliţişti au organizat 215 acţiuni pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor şi au intervenit la  2.303 de sesizări ale cetăţenilor, 1.846 dintre acestea fiind prin 112.
 
De asemenea, au fost depistate 10 persoane urmărite naţional sau internaţional, în cauzele instrumentate au fost dispuse 77 de măsuri preventive, iar 108 persoane au fost surprinse în flagrant delict. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.664 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000.000 de lei şi au confiscat bunuri de aproape 86.000 de lei.
 
În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 63 de infracţiuni la regimul circulaţiei. Pentru încălcările legislaţiei rutiere, şoferilor le-au fost reţinute 673 de permise de conducere şi retrase 187 de certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: