Un bărbat din Olt, dispărut de patru luni, este căutat de poliţişti. Fiica acestuia a anunţat acum autorităţile

Un bărbat din Olt, dispărut de patru luni, este căutat de poliţişti. Fiica acestuia a anunţat acum autorităţile

Un bărbat în vârstă de 60 ani a dispărut, cu patru luni în urmă, de la domiciliul său dintr-o comună din Olt. Fiica acestuia a anunţat duminică, 25 iulie 2021, poliţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul are 60 ani şi a dispărut în cursul lunii martie,  din localitatea Brebeni, spun autorităţile. Fiica bărbatului, care locuieşte într-o comună vecină, a anunţat duminică, 25 iulie 2021, Poliţia.
 
„La data de 25 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coteana au fost sesizaţi de o femeie, de 37 de ani, din comuna Perieţi, judeţul Olt, cu privire la faptul că, în cursul lunii martie a.c., tatăl său, NICOLA ILIE, zis ”LIŞU”, a plecat voluntar de la domiciliul acestuia, din comuna Brebeni, judeţul Olt şi nu a mai revenit. 
 
Semnalmente: înălţime aproximativ 1,70 m, păr tuns scurt, ten măsliniu, având o cicatrice pe obrazul stâng, în zona mandibulei, fără tatuaje sau alte semne pe corp. 
 
Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta, nu este posesor de telefon mobil şi nici nu este înregistrat pe vreo aplicaţie de social-media“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.
 
 Cei care pot furniza informaţii ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.
 
Vă recomandăm şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările