UPDATE Un bărbat a murit strivit de tractor. Accidentul a avut loc într-o comună din Olt

UPDATE Un bărbat a murit strivit de tractor. Accidentul a avut loc într-o comună din Olt

Accidentul s-a produs duminică-seara, 21 iulie 2019

Un grav accident a avut loc duminică-seara, 21 iulie 2019, în localitatea olteană Vitomireşti, unui bărbat care a fost prins sub un tractor acordându-i-se primul ajutor, însă fără rezultat favorabil.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: „În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din comuna Vitomireşti, în timp ce conducea un tractor în pădurea Trepteni, din cauza terenului accidentat, în pantă şi acoperit cu vegetaţie, ar fi derapat şi s-a răsturnat. Conducătorul tractorului a fost prins între utilajul agricol şi sol. (...) Incidentul nu se încadrează în categoria accidentelor rutiere, întrucât nu s-a produs pe un drum public. Cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul“, a transmis IPJ Olt.

Ştirea iniţială 

Accidentul s-a produs la Vitomireşti, în judeţul Olt, un bărbat de 39 ani fiind prins sub un tractor cu care transporta lemne. Tractorul s-a răsturnat, bărbatul fiind scos de sub autovehicul de către căteţeni.

La faţa locului au intervenit pompierii din Drăgăşani şi un echipaj al serviciului de Ambulanţă Olt, care au executat manevre de resuscitare, însă fără rezulat favorabil. La ora 21,55 s-a declarat decesul în cazul bărbatului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: