Un autobuz a rămas blocat în zăpadă. Şapte navetişti, preluaţi de pompierii militari

Un autobuz a rămas blocat în zăpadă. Şapte navetişti, preluaţi de pompierii militari

Mai multe sectoare de drum sunt la această oră blocate în Olt

Salvatorii ISU au intervenit pentru a transporta la Slatina mai multe persoane care au rămas înzăpezite pe un drum din judeţul Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii militari au intervenit pe DJ 546 D, între localităţile Milcovu din Deal şi Ulmi, pentru a prelua şapte persoane, trei femei şi patru bărbaţi, aflate într-un autobuz care a rămas blocat în zăpadă. Acest tronson de drum este la această oră blocat, acţionându-se cu utilaje ale societăţilor care au în sarcină deszăpezirea, dar şi cu personal din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

Mai multe tronsoane de drum din judeţul Olt sunt la această oră blocate, drumarii acţionând cu utilaje, în ciuda viscolului care le îngreunează considerabil munca, judeţul Olt aflându-se sub avertizare Cod Portocaliu.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi un autocamion de intervenţie, acţionează pe DJ 546 D, între localităţile Milcovu din Deal şi Ulmi, la un autobuz blocat din cauza viscolului. Echipajul ATPVM a preluat şapte persoane, trei femei şi patru bărbaţi, care vor fi transportate către municipiul Slatina“, a transmis ISU Olt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: