Trei noi decese în Olt: un bărbat de 55 ani a murit la o oră de la internare, un altul a avut test pozitiv după 13 zile de stat în spital

Trei noi decese în Olt: un bărbat de 55 ani a murit la o oră de la internare, un altul a avut test pozitiv după 13 zile de stat în spital

Trei bărbaţi confirmaţi cu COVID-19 au murit în judeţul Olt, conform ultimei raportări a DSP Olt FOTO: Shutterstock

Direcţia de Sănătate Publică Olt a raportat miercuri, 17 februarie 2021, trei decese în legătură cu COVID-19. Victimele sunt trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 55 şi 74 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat în vârstă de 55 ani a ajuns cu două zile în urmă, în 15 februarie 2-21, la spitalul din Slatina, în stare gravă, decedând la numai o oră de la prezentare. Bărbatul suferea şi de diabet de tip II, obezitate, HTA esenţială şi avea şi sechelele unui accident vascular cerebral.

Cauzele decesului: stop cardiorespirator, insuficienţă respiratorie, pneumonie virală, infecţie Covid-19

Un alt bărbat, de 74 ani, din localitatea Ştefan cel Mare, a ajuns în 5 februarie la Spitalul Municipal Caracal, spital-COVID-19, 11 zile mai târziu decedând în Terapie Intensivă. Bărbatul suferea şi de diabet zaharat tip II, boală cronică de rinichi, insuficienţă cardiacă congestivă cls III NYHA, fibrilaţie atriala cu alură ventriculară medie.

Un alt bărbat, din Caracal, s-a prezentat în 26 ianuarie 2021 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, fiind internat. După mai multe teste negative, însă cu o stare de sănătate alterată, în 8 februarie, la recoltarea unui nou test, a apărut rezultatul pozitiv (transmis în 9 februarie). În 9 februarie a fost transferat la Spitalul Municipal Caracal, decedând o săptămână mai târziu (în 16 februarie). DSP a raportat la comorbidităţi: hipertensiune arterială, sechele AVC, hemipareza spastica stg., cauzele decesului fiind: stop cardiorespirator, pneumonie, infecţie COVID 19.

Vă recomandăm şi: Tatăl Laurei Cosoi a murit după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19. Primele declaraţii ale vedetei

Un bărbat din Botoşani a murit de la o supradoză de paracetamol. A încercat să se trateze singur de COVID-19

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările