VIDEO Traficant din Vâlcea, prins la Corabia, în timp ce ridica un colet cu droguri

VIDEO Traficant din Vâlcea, prins la Corabia, în timp ce ridica un colet cu droguri

Un bărbat în vârstă de 34 ani a fost depistat de poliţiştii SCCO  în oraşul Corabia, în timp ce ridica un colet cu droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunea poliţiştilor  Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, desfăşurată sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.- BIROUL TERITORIAL  Olt, a avut loc marţi, 12 iunie 2019, când bărbatul de 34 ani, din Amărăşti, judeţul Vâlcea, a fost surprins în timp ce ridica un colet de la o societate de curierat.

„În interiorul coletului, printre alte obiecte, au fost descoperite 3 pachete din material plastic, înfăşurate cu scotch de culoare maronie, ce conţineau cantitatea de aproximativ 600 grame fragmente vegetale, de culoare verde, sub formă de muguri, posibil cannabis.

Materialul vegetal a fost ridicat şi înaintat Laboratorului Central de Analiză şi Profil al Drogurilor Bucureşti“, a transmis IPJ Olt.

Împotriva bărbatului, Tribunalul Olt a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru trafic ilicit de droguri de risc.
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările