Patru medici stomatologi vor consulta gratuit, de 1 Iunie, copiii care păşesc pentru prima dată într-un cabinet

Patru medici stomatologi vor consulta gratuit, de 1 Iunie, copiii care păşesc pentru prima dată într-un cabinet

Dr. Dumitrescu a primit şi cu alte ocazii copiii în vizită la cabinet FOTO: arhiva personală Andreea Dumitrescu

Patru medici stomatologi pregătesc o zi de neuitat la cabinetul din Slatina, unde îi invită pe părinţii care nu au ajuns niciodată cu cei mici la stomatolog să le facă o vizită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicul stomatolog Andreea Dumitrescu, deja cunoscută pentru faptul că de ani de zile îi consultă şi îi tratează gratuit pe copiii din sistemul de protecţie, a anunţat astăzi, 12 mai 2021, că pe 1 Iunie cabinetul din Slatina va fi deschis exclusiv pentru copii. Alături de alţi trei colegi medici şi de echipa de asistenţi medicali îi va aştepta pe copiii care nu au mai mers niciodată în cabinetul unui medic stomatolog să le arate că nu au niciun motiv să se teamă.

„Pentru că suntem o echipă tânăra şi foarte ambiţioasă şi pentru că iubim foarte mult copiii, ne-am gândit sa creăm un eveniment dedicat acestora chiar de ziua lor.  Acest eveniment a apărut din dorinţa de a veni în sprijinul copiilor şi al parintilor pentru a învinge teama de medicul stomatolog.

Vom oferi consulatii gratuite, în limita locurilor disponibile, copiilor care nu au mai mers până acum la medicul stomatolog, iar pe cei care doresc doar să ne viziteze pentru a se familiariza cu instrumentarul şi cu cabinetul stomatologic îi aşteptam în numar cât mai mare şi cu multe surprize! Vă rog să ne urmariti pagina unde vom publica şi alte evenimente!

Medici: Dr Dumitrescu Andreea, Dr Gabriel Petre, Dr Lupaşcu Arin şi Dr Chichinete Eliza

Asistenti: Lica Simona, Andrei Alexandra, Vela Diana şi Nicola Aurora

Vă asteptăm cu drag în data de 1 iunie 2021, între orele 10-17, în cabinetul din Str. Crisan nr 31i ( în spatele cladirii AJOFM)“, este anunţul postat de dr. Andreea Dumitrescu pe pagina personală de Facebook.

Medicul a explicat pentru Adevărul că se va organiza activitatea în două ture. Medicii vor miza pe buna-credinţă a părinţilor în vederea respectării criteriului anunţat, respectiv acela ca micuţii să se afle pentru prima dată în cabinetul unui medic stomatolog. Îi aşteaptă însă, în vizită, şi pe copiii care le-au mai trecut pragul. 

Cei patru medici îşi doresc să organizeze în această vară şi un maraton care să ţină un week-end întreg şi în care să trateze copiii din familii cu posibilităţi financiare reduse, a mai precizat Andreea Dumitrescu. 

De menţionat că la această dată foarte puţini medici stomatologi mai oferă în judeţul Olt consultaţii gratuite în baza contractelor cu CJAS, iar asta pentru că plafonul lunar alocat este extrem de mic şi ar fi nevoiţi să aleagă între pacienţi. 

Vă recomandăm şi:

INTERVIU Andreea Dumitrescu, medic stomatolog: „În 2018 încă mai există oameni care îşi scot dinţii acasă, cu cleşti nesterilizaţi“

Pericolul pe care părinţii îl ignoră. „Caria de biberon e forma cea mai urâtă la copii şi se extinde rapid“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările