UPDATE Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei mai multor adolescente din Olt: fetele ar fi fost găsite arse. Institutul de Criminalistică a trimis specialişti

UPDATE Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei mai multor adolescente din Olt: fetele ar fi fost găsite arse. Institutul de Criminalistică a trimis specialişti

Fotografia a apărut pe Facebook în această dimineaţă, cu mesajul că aici ar fi fost găsite fetele dispărute

Poliţiştii efectuează percheziţii în Caracal, în cadrul unei anchete legate de dispariţia unei adolescente de 15 ani, dintr-o comună de lângă Caracal. Pe Facebook a apărut o fotografie însoţită de un mesaj terifiant.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: „Conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Institutului Naţional de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfăşurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal“, a anunţat centru de informare şi relaţii publice din cadrul IGPR.

UPDATE: La adresa percheziţionată, spun surse din zona anchetei, s-ar fi găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate, despre care poliţiştii vor să afle dacă sunt umane şi dacă e vorba de cele două fete dispărute. Conform anumitor surse, la adresa respectivă s-ar fi ajuns după ce în cursul zilei de joi, 25 iulie, s-ar fi primit la 112 un telefon din partea fetei dispărute, care a dat indicii despre locul în care se află. Aici ar locui un bărbat bănuit a fi cel care miercuri a luat-o pe Alexandra Măceşeanu cu maşina, din Caracal, oamenii legii ajungând la el după ce au identificat maşina pe camerele de supraveghere.

Fata de 15 ani a dispărut în cursul zilei de miercuri, 24 iulie când a plecat din localitatea natală, cu o maşină de ocazie, la Caracal. Părinţii nu au mai putut să ia legătura cu ea, telefonul fiind închis.

Ştirea iniţială:

Poliţiştii ar fi descins, vineri-dimineaţă, la o locuinţă din municipiul Caracal, în dosarul deschis în urma dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşeanu. Dispariţia fetei a fost anunţată de părinţii acesteia, la poliţie, în urmă cu două zile,  miercuri-seara, fata, care a plecat din Dobrosloveni cu o maşină de ocazie, nemaiputând fi contactată pe telefonul mobil. O altă tânără, din judeţul Dolj, a dispărut tot din Caracal, cu mai multe săptămâni în urmă.

Pe Facebook a apărut în urmă cu puţin timp o fotografie, însoţită de un mesaj şocant: „Fetele dispărute din CARAL au fost găsite ARSE pe strada CRAIOVEI nr. 169 aku o oră“.

Cine este bărbatul din Caracal suspectat că a răpit şi ucis în chinuri groaznice două adolescente: „Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile“

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările