Buncărele din curtea lui Gheorghe Dincă vor fi dărâmate. S-a obţinut un nou mandat de percheziţie

Buncărele din curtea lui Gheorghe Dincă vor fi dărâmate. S-a obţinut un nou mandat de percheziţie

Anchetatorii continuă percheziţiile la domiciliul lui Gheorghe Dincă, în prezenţa acestuia FOTO: Mediafax

Anchetatorii au revenit, luni, 12 august 2019, la casa lui Gheorghe Dincă, suspectul de crimă din Caracal. Conform informaţiilor din anchetă, se va trece la descoperirea gropilor betonate din curte, iar pereţii proapăt construiţi vor fi dărâmaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o zi de pauză, duminică, 11 august 2019, în efectuarea cercetării la faţa locului, operaţiune reluată la o săptămână de la descinderea poliţiştilor la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi reţinerea acestuia, anchetatorii coordonaţi de DIICOT - structura centrală reiau investigaţiile, în baza unui nou mandat de percheziţie. 

În cursul săptămânii trecute, din curtea suspectului Gheorghe Dincă au fost degajate o mulţime de obiecte din curte şi s-a curăţat zona, urmând ca de astăzi să se intervină pentru descoperirea gropilor betonate  de care se vorbeşte de la debutul anchetei. Vor continua de asemenea audierile, fiind chemate persoane din anturajul lui Gheorghe Dincă, oameni care îi lucrau în curte, prieteni, cunoscuţi. Printre aceştia sunt persoane care au primit ăn dar de la Gheorghe Dincă, printre altele, cartele preplătite, folosite de suspect pentru a suna familiile victimelor sale cu scopul de a stopa operaţiunile de căutare demarate în cazul fetelor.  

Tot în cursul săptămânii trecute s-au controlat şi telefoanele găsite în casa suspectului, laptop-ul şi aparatul foto, dar şi mai multe dispozitive de stocare a conţinutului informatic. De asemenea, în urma unei acţiuni de conducere în teren, la indicaţiile lui Dincă au fost găsite mai multe rămăşiţe de oase şi resturi de îmbrăcăminte arsă, care au fost transmise la laborator, aşteptându-se rezultatele probelor ADN, pentru a se stabili cărei victime aparţin, Dincă indicând că ar fi vorba de „fata din luna mai“.

CITIŢI ŞI: Cazul Caracal. Ce arată, de fapt, aroganţele criminalului Gheorghe Dincă la adresa anchetatorilor

Tatăl Alexandrei îi ia apărarea lui Cumpănaşu: „I-am dat lui Sandu hârtie să ne reprezinte peste tot: la tribunal, la parchet, la poliţie, la televiziune şi ziare“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: