Spectacolul „Încurcă-i drace!“ anulat și înlocuit cu „Puricele în ureche“

Spectacolul „Încurcă-i drace!“ anulat și înlocuit cu „Puricele în ureche“

„Încurcă-i drace!“ este cel mai nou spectacol al Teatrului Național „Radu Stanca“

Reprezentația spectacolului „Încurcă-i drace!“ în regia lui Șerban Puiu, programată joi, 9 februarie, ora 19:00 a fost anulată ca urmare a îmbolnăvirii unui actor. „Puricele în ureche“ a avut premiera pe data de 19 martie 2010 și s-a remarcat ca cea mai bine vândută comedie de la Sibiu în 2011.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI:

Se dau avize pentru vânzarea produselor pentru Sf. Valentin şi 1-8 martie

Patru spectacole pentru trupa Become la Sibiu

Scena Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu nu va rămâne însă goală deoarece joi seara a fost programată o altă comedie în regia lui Șerban Puiu, și anume „Puricele în ureche“.

Toate biletele puse în vânzare pentru reprezentația din data de 9 februarie au fost deja epuizate. Având în vedere că biletele pentru următoarea reprezentație a spectacolului „Încurcă-i drace!“, programată duminică, 19 februarie, s-au vândut în totalitate, biletele cumpărate pentru reprezentația anulată nu vor putea fi schimbate pentru următoarea reprezentație a spectacolului. Astfel, biletele cumpărate pentru data de 9 februarie pot fi rambursate sau schimbate la alegerea publicului pentru „Puricele în ureche“.

„Încurcă-i drace!“ este cel mai nou spectacol al Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu având premiera anul acesta, pe data de 29 ianuarie. Spectacolul este o comedie spumoasă, cu ironii politice și picanterii amoroase, ce are la bază piesa „Out of order“ a dramaturgului Ray Cooney. „Puricele în ureche“ a avut premiera pe data de 19 martie 2010 și s-a remarcat ca cea mai bine vândută comedie de la Sibiu în 2011.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările