Prinţul Charles, mesaj în limba română la lansarea unui proiect european VIDEO

Prinţul Charles, mesaj în limba română la lansarea unui proiect european VIDEO

Foto Captură Video

Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales a adresat, luni, un mesaj în limba română, în deschiderea unui eveniment care a marcat lansarea unui proiect european. Prinţul a afirmat că se bucură să fie din nou în România, după o perioadă dificilă de trei ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este o mare bucurie să mă aflu din nou în România, după trei ani de absenţă. Gândurile mele au fost cu voi în această perioadă dificilă”, a declarat, luni, la Sibiu, Prinţul Charles, în deschiderea unui eveniment care a marcat lansarea unui proiect european. 

Prinţul de Wales şi ministrul Mediului, Tanczos Barna, au lansat, la Sibiu, cel mai mare proiect european transnaţional de refacere a pădurilor. 

Proiectul implică peste 100 de organizaţii din domeniul ştiinţei şi practicii forestiere din 20 de ţări diferite şi include 12 situri demonstrative de restaurare forestieră la scară largă în întreaga Europă. Unul dintre aceste situri este situat în Carpaţii româneşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările