Un tânăr şi-a tăiat venele live pe Facebook. Motivul: suferea din dragoste

Un tânăr şi-a tăiat venele live pe Facebook. Motivul: suferea din dragoste

Tânărul iubea o fetiţă de 12 ani - foto: Facebook Tomi T.

Filmarea durează mai bine de 40 de minute, iar prietenii virtuali ai băiatului au încercat să îl oprească, dar fără succes. Băiatul a fost salvat într-un târziu, când era aproape leşinat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de doar 18 ani, Tomi T., elev la un liceu din municipiul Satu Mare, a făcut sâmbătă seara un gest greu de înţeles. Acesta suferea din dragoste, fiind îndrăgostit de o fată de 12 ani, motiv pentru care şi-a tăiat venele.
 
Tânărul a transmis live pe Facebook tot actul său de mutilare, acesta filmându-se aproape o oră în timp ce îşi secţiona venele de la antebraţul stâng şi sângera. Pentru a nu putea fi oprit, tânărul s-a închis în cameră şi a luat cu el şi telefonul tatălui său.
 
Băiatul are părinţii despărţiti şi locuieşte cu tatăl şi bunica lui. Aceasta a fost persoana de legătură cu care prietenii lui Tomi au putut să ia legătura pentru a anunţa despre gestul său de cruzime, pentru a fi oprit. Aşa a aflat tatăl băiatului despre ce face fiul său în cameră şi a intrat peste el pentru a-l opri şi pentru a-i acorda primul ajutor. Băiatul a fost găsit aproape leşinat şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent se pare că acesta se simte mai bine.
 
Filmarea cu el în timp ce îşi taie venele este încă în mediul online, acolo putându-se observa că prietenii său de pe Facebook s-au alarmat când l-au văzut ce face şi au încercat să îl oprească, dar acesta nu a răspuns nimănui.
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările