Un alt sătmărean la X Factor. Rockerul Florian Opre Zazula a primit trei de DA şi a intrat în bootcamp

Un alt sătmărean la X Factor. Rockerul Florian Opre Zazula a primit trei de DA şi a intrat în bootcamp

Bărbatul are 34 de ani şi este inspector în cadrul UPFR Satu Mare   FOTO  X Factor

Ultimul episod de audiţii din cadrul celui de-al treilea sezon X Factor a fost difuzat duminică. Concurenţii acceptaţi cu două sau trei voturi de DA vor trece printr-o evaluare în retrospectivă, la rece. Este şi cazul sătmăreanului Florian Opre Zazula. Ceilalţi doi sătmăreni din concurs au ajuns deja în bootcamp. Iulia Iepure a fost eliminată, dar Bogdan Bratiş a trecut mai departe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rockerul din Satul Mare, Opre Florian Zazula (34 de ani) a venit la Bucureşti să cânte “18 And Life” (Skid Row) şi a ridicat sala în picioare. Se pare că inspectorul UPFR exersează vocal în timp ce verifică ambianţa sonoră din cluburile din oraş. Nu a cântat precum solistul Sebastian Bach, dar a avut atitudine şi a obţinut cei trei de DA.

Florian are 34 de ani, este puţin mai mult tatuat, însă pare un suflet sensibil. Are în vene rock-ul şi şi-ar dori să cânte pe cele mai mari scene ale lumii. Aşa că a venit la X Factor pentru a începe cursa... muzicală. Îl ia în primire Bittman: "Parcă ar căra greutăţi, aşa intră." Şi-l invită să se prezinte. Astfel, aflăm că, după căsătorie, a păstrat numele ucrainean al soţiei,"Zazula", ce înseamnă "cuc".

Tot Bittman îl pune să-şi desfacă părul lung prins în coadă, de rocker. Delia îi admiră culoarea superbă, naturală. Şi trece la treabă, adică la cântat. Îi iese bine. Cheloo, suspicios, îl aprobă din cap.

Pentru încurajarea genului şi pentru că anul trecut competiţia a fost câştigată de un rocker, Bittman îi dă DA şi Delia, la fel. Cheloo nu se dă înapoi nici el. Tot DAAA. De trei ori pentru un sânge de rocker!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările