FOTO Incendiu violent în judeţul Satu Mare. Risc maxim după ce o casă a fost mistuită de flăcări

FOTO Incendiu violent în judeţul Satu Mare. Risc maxim după ce o casă a fost mistuită de flăcări

Casa mistuită de flăcări. FOTO: ISU Satu Mare

O casă a ars ca o torţă în localitatea Ruşeni, judeţul Satu Mare. Pompierii veniţi să stingă focul au avut o misiune dificilă, mai ales că în interiorul locuinţei se aflau mai multe butelii care puteau exploda în orice moment. Cel mai probabil, incendiul a avut loc din cauza unui scurtcircuit electric.

16 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, cu 3 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, au intervenit în cursul nopţii de marţi, 8 octombrie, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuinţă din Ruşeni. Ajunşi la faţa locului, aceştia au constatat că flăcările au cuprins întreaga casa, şi este posibilitatea ca să extindă şi la alte anexe gospodăreşti situate în imediata apropiere.
 
„Pompierii au acţionat rapid pentru extragerea buteliilor de gaz aflate în interior, pentru localizarea, stingerea şi limitarea extinderii incendiului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă casa de locuit şi bunurile au ars în proporţie de aproximativ 75%”, au arătat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare. 
 
Potrivit pompierilor, cel mai probabil, focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.
 
Citeşte şi
 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: