Deţinutul evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Satu Mare a fost prins de poliţişti

Deţinutul evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Satu Mare a fost prins de poliţişti

FOTO News.ro

Deţinutul de la Penitenciarul Satu Mare care a evadat de la un punct de lucru al unităţii a fost prins, duminică seară, de poliţişti, în localitatea Madaras.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Judeţeană Satu Mare a anunţat că persoana evadată a fost prinsă de către poliţişti în urmă cu puţin timp.
 
”A fost depistată de către o echipă mixtă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare şi Secţia Beltiug pe raza localităţii Madaras”, a precizat sursa citată.
 
Sâmbătă, în jurul orei 11.30, deţinutul Marius Varga, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la trei ani şi două luni de închisoare pentru tâlhărie calificată, a părăsit un punct de lucru exterior din municipiul Satu Mare. El executa pedeapsa în regim semi-deschis.
 
“În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Satu Mare şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, se arată într-un comunicat al Penitenciarului Satu Mare.
 
Sursa citată menţiona că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: