Reşiţeanul care urcă pe aceeaşi scenă cu irlandezii de la U2

Radu Hanes, tobarul trupei Publika, va cânta cu colegii săi la o petrecere privată în Dublin. Sutele de fani îi roagă pe cei de la Publika să le aducă tricouri semnate de membrii U2 şi speră la un concert în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Încă de la primele ore ale dimineţii, reşiţeanul Hanes este foarte concentrat la măsurile setului de tobe. Ore de studiu şi sute de încercări pentru ca melodia „Where the streets have no name“, de la U2, să iasă perfect. Nu face acest lucru doar pentru concertele din serile care vor uma, ci pentru faptul că în luna august va avea onoarea chiar să cânte cu legendara trupă irlandeză.

Fanii vor autografe

Bateristul reşiţean crede că visul lui de o viaţă a prins aripi, odată cu acordul echipei de manageriat a trupei de rock irlandeze să cânte alături de ei la o petrecere privată. „În urmă cu câteva luni am luat decizia împreună cu colegii mei de la Publika să luăm contact cu echipa de manageriat a U2. S-au trimis câteva melodii proprii şi cover-uri, iar răspunsul a fost pozitiv chiar din prima clipă“, a declarat, în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară” Reşiţa, Radu Hanes.

Hanes spune că în fiecare zi apropiaţii, dar în special fanii vin cu obiecte personale, tricouri, eşarfe, care să fie semnate de cei de la U2. „Bucuria cu care am primit vestea să plecăm în Irlanda este împărtăşită şi de fani. În fiecare seară ne roagă să le luăm obiecte personale şi să le aducem semnate de Bono şi toţi membrii U2“, a declarat Hanes.

Ionuţ Ruscior, vocalul trupei Publika, spune că programul lor s-a schimbat radical de când au primit vestea din Irlanda. „Pot să spun că viaţa noastră s-a schimbat în ultimele zile. Lucrăm intens la melodii ale U2 şi la cele proprii. Nu putem să dezamăgim oameni care au atâta încredere în noi“, a explicat Ruscior.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările