VIDEO Scandal în plină stradă în Râmnicu Vâlcea. Oamenii legii sunt acuzaţi că au bruscat două tinere care au refuzat să urce în maşina de poliţie

Scandal în plină stradă în Râmnicu Vâlcea

Incidentul a avut loc ieri după-amiază, în Cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. Cele două tinere din cauza cărora s-a iscat scandalul le-au adus injurii oamenilor legii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tinerele povestesc că au ajuns să profereze o înjurătură după ce poliţiştii au pornit brusc semnalele acustice ale autospecialei. Deranjaţi, oamenii legii au oprit maşina la câţiva zeci de metri mai încolo şi au încercat să le legitimize pe fete. 
 
„S-a înteles că politiştii au dat drumul la sirenă pentru că noi am traversat necorepunzător, dar nu este adevărat. Noi mergeam pe strada, iar poliţiştii au pornit sirena, moment în care  ne-am speriat şi am înjurat. Nu am înjurat o persoană, ci faptul în sine. Dânşii ne-au auzit, au ieşit din maşină. Unul dintre poliţişti s-a apropiat foarte mult de mine, la câţiva centimetri de faţa mea şi mi-a cerut să mă legitimez. M-am pierdut, lumea se uita la noi, şi am refuzat să ne legitimăm. Nici domniile lor nu s-au legitimat , pur şi simplu au venit şi ne-au cerut documentele. Nici cască nu aveau”, povesteste Cătălina. 
 
Cealaltă fată crede că poliţiştii au încercat să se amuze pe seama lor şi de aceea au pornit semnalele acustice, dar lucrurile au scăpat de sub control când trecătorii s-au oprit să vadă ce s-a întâmplat. 
 
„Nu i-am deranjat cu absolut nimic, mergeam pe stradă şi dânşii au pornit semnalele audio, ne-am speriat, iar dânşii s-au amuzat pe seama noastră. Apoi au oprit în staţia de autobuz din apropiere, ne-au aşteptat. Ne-au cerut datele şi de acolo a pornit tot scandalul, iar când s-a strâns lumea în jurul nostru au început să devină mai serioşi şi puţin agresivi”, susţine şi Andreea. Tânăra vrea să depună o plângere împotriva oamenilor legii care au bruscat-o. 
 
„Am fost la Urgenţe, apoi mi s-a eliberat un certificat medico-legal.  O să depun o plângere la Poliţia Judeţului Vâlcea şi o să trimi o plângere şi la Ministerul Afacerilor Interne. M-au bruscat, m-au învineţit pe mâini, pe picioare. În timp ce încercau să mă bage în maşina de poliţie, m-au împins şi am alunecat”,  declara Andreea. 
 
Cele două tinere au primit fiecare câte o amendă de 1000 de lei pentru injurii şi refuzul de a se legitima.  Momentul când poliţiştii se chinuie să le bage în autospecială pe fete a fost filmat de un taximetrist. Potrivit IPJ Vâlcea, în urma acestui episod s-au dispus măsuri pentru verificarea modului cum s-au îndeplinit măsurile specifice. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările