VIDEO Misiune neobişnuită. Cum au tratat poliţiştii vâlceni un copilaş de şase ani, chiar de ziua lui

VIDEO Misiune neobişnuită. Cum au tratat poliţiştii vâlceni un copilaş de şase ani, chiar de ziua lui

Misiune neobişnuită din partea poliţiştilor vâlceni pentru un băieţel de şase ani din Râmnicu Vâlcea Foto captură video

Poliţia Vâlcea a primit miercuri, 6 mai, o sesizare total diferită faţă de cele pe care le primeşte zi de zi de la cetăţeni, motiv pentru care a decis să dea curs solicitării.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Cererea adresată poliţiştilor venea din partea unor părinţi, al căror copil urma să împlinească a doua zi şase anişori. 
 
Părinţii le-au scris poliţiştilor cât de necăjit e fiul lor că, din cauza pandemiei, nu va putea să-şi serbeze ziua în acest an şi ţinând cont de faptul că micuţul este pasionat de tot ceea ce reprezintă Poliţia în general, i-au rugat să-i ajute să-i facă o surpriză pe care băiatul să nu o uite niciodată.
 
Joi, 7 mai, trei echipaje din cadrul Poliţiei Râmnicu Vâlcea s-au deplasat la domiciliul părinţilor lui Yannis, băieţelul sărbătorit. 
 
Au dat drumul la girofaruri şi portavoce şi l-au strigat pe băieţel, care a apărut la balconul casei alături de alţi membri ai familiei, uimit că idolii lui au venit să-i ureze „La mulţi ani”. În plus, micuţul a primit în dar şi o maşină de poliţie.
 
„Pentru domnul comisar. Eu sunt Yannis... Vreau să vă mulţumesc pentru surpriza de astăzi... Şi când cresc mare mă voi face poliţist”, le-a transmis apoi copilul poliţiştilor. 
 
 
„La data de 06 mai, la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea s-a primit o ”sesizare” din partea părinţilor unui copil de 6 ani, din municipiu, care în data de 07 mai, urma să îşi serbeze ziua de naştere, iar din cauza condiţiilor actuale nu va reuşi să o serbeze împreună cu prietenii lui.
 
Având în vedere că în ochii lui Yannis această meserie a prins contur încă de la o vârstă fragedă şi fiind iubitor al acestei uniforme, i-a determinat pe părinţi să facă un moment încât ziua copilului lor sa fie specială prin simpla prezenţă a colegilor noştri la uşa lui.
 
Poliţiştii vâlceni au răspuns de îndată cerinţelor familiei şi au ieşit pentru câteva minute din tiparul acţiunilor obişnuite, deplasându-se la locuinţa sărbătoritului şi urându-i ”La mulţi ani !” prin portavocea autospecialelor. Poliţiştii i-au adus în dar o autospecială de poliţie de jucărie”, a povestit ulterior purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea, despre neobişnuita misiune a colegilor săi.
 

Yannis - băieţul de 6 ani din Râmnicu Vâlcea sărbătorit de Poliţie Foto captură video

Imagini din aceeasi galerie
  • Yannis - băieţul de 6 ani din Râmnicu Vâlcea sărbătorit de Poliţie Foto captură video
  • Poliția Vâlcea a făcut o surpriză unui băiețel de șase ani de ziua lui Foto captură video
  • Yannis - băiețul de 6 ani din Râmnicu Vâlcea sărbătorit de Poliție - în imagine alături de familie la venirea surprizei Foto captură video
  • Misiune neobișnuită din partea polițiștilor vâlceni pentru un băiețel de șase ani din Râmnicu Vâlcea Foto captură video
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările