Un aspirant la funcţia de viceprimar din Vâlcea i-a spart capul vecinului cu toporul după o ceartă pentru pământ

Un aspirant la funcţia de viceprimar din Vâlcea i-a spart capul vecinului cu toporul după o ceartă pentru pământ

Victima a fost transferata la spitalul din Craiova. FOTO arhiva Adevarul

Agresorul se numeşte Constantin Catrina şi candidează din partea PSD pentru un mandat de consilier local cu atribuţii de viceprimar, în Păuşeşti Otăsău. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru lovire şi alte violenţe, victima fiind transferată în stare gravă la spitalul din Craiova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc duminica, în jurul orei 12.00, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi cu privire la grăniţuirea unui teren. După ce şi-au spus vorbe grele, Catrina şi-a lovit vecinul cu toporul în zona capului, provocându-i acestuia un traumatism craniocerebral acut deschis şi o plagă în zona antebraţului. 
„Agresiunea a avut loc pe un câmp din Păuşeşti Otăsău, partea vătămată fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În urma sesizării primite au fost efectuate verificări la faţa locului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe. Până la această oră, persoana vătămată nu a depus o plângere prealabilă”, declară comisarul-şef Ilie Voica, inspector şef adjunct al IPJ Vâlcea. 
Victima de 61 de ani a fost transferată la spitalul din Craiova pentru investigaţii medicale de specialitate. Vâlceanul are la dispoziţie  90 de zile pentru a depune o plângere împotriva aspirantului la funcţia de viceprimar în comuna Păuşeşti Măglaşi. 
 
PSD nu a luat o decizie cu privire la Catrina
 
Incidentul nu a sensibilizat foarte tare conducerea judeţeană a PSD Vâlcea, care a lăsat libertate totală filialei locale în privinţa retragerii candidaturii lui Constantin Catrina.
 
„În funcţie de ce se va stabili în timpul anchetei, organizaţia locală va avea un punct statutar cu privire la păstrarea sau nu pe listă a persoanei respective”, susţine Florian Marin, purtător de cuvânt PSD Vâlcea. 
 
 Candidatul PSD nu a putut fi contactat până la momentul apariţiei acestei ştiri. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările