UPDATE Traficul între Târgu Jiu şi Râmnicu Vâlcea, întrerupt, după ce un TIR a pus la pământ cablurile de electricitate pe DN 67, în Horezu

UPDATE Traficul între Târgu Jiu şi Râmnicu Vâlcea, întrerupt, după ce un TIR a pus la pământ cablurile de electricitate pe DN 67, în Horezu

Cabluri de electricitate puse la pământ de un TIR pe DN 67 în Horezu Foto AdevărulImagine

Circulaţia între Târgu Jiu şi Râmnicu Vâlcea a fost întreruptă vineri dimineaţă, după ce, în Horezu, un TIR a agăţat cablurile de tensiune de pe marginea drumului principal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update Traficul în zonă a fost reluat, după mai bine de o oră de la producerea incidentului, dar multe gospodării au rămas fără energie electrică, în urma acestui eveniment.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a fost solicitat vineri dimineaţa, 12 iulie, să asigure măsuri de apărare împotriva incendiilor la un stâlp electric şi cablurile căzute la pământ.

Incidentul care a avut loc în oraşul Horezu, pe strada General Magheru, a dus la întreruperea totală a traficului pe DN 67, drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Târgu Jiu. 

Un autotir a agăţat cu excavatorul pe care-l transporta pe platformă cablurile de electricitate de pe marginea drumului naţional.

Reprezentanţii ISU Vâlcea ne-au asigurat că nu sunt victime, iar un stâlp de tensiune este înclinat. 

Vom reveni cu amănunte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: