Râmnicu Vâlcea: Trei case au ars într-un incendiu, în oraşul Brezoi

Râmnicu Vâlcea: Trei case au ars într-un incendiu, în oraşul Brezoi

Focul a fost stins după două ore de intervenţie

  Locuinţele familiilor Ion Greeruş, Filofteia Greeruş şi Gheorghe Greeruş, de pe strada Doabra au luat foc aseară, de la coşul unei sobe de evacuare a fumulu deteriorat.

Ştiri pe aceeaşi temă

   Incendiul a izbucnit, miercuri seara, în jurul orei 20.00 şi pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au intervenit cu trei autospeciale pentru a stinge focul. Până la stingerea incendiului a ars la Ion Greeruş acoperişul casei construit din lemn, cu învelitoare din tablă, haine, două paturi şi două dulapuri din lemn. S-au degradat pereţii şi tavanul din lemn în proporţie de 70% şi aparatură electrocasnică. În gospodăria Filofteiei Greeruş a fost afectat acoperişul casei, au ars haine, mobilă, un televizor color, o maşină de spălat şi un aragaz. La Gheorghe Greeruş a ars acoperişul locuinţei, haine, mobilă şi aparatură electrocasnică. Incendiul a fost stins după aproape două ore de intervenţie şi pompierii au fost ajutaţi şi de membri Serviciului de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Brezoi. Cercetările făcute de pompieri arată că incendiul a izbucnit de la locuinţa Ion Greeruş. „Familia în cauză a făcut focul în sobă şi datorită coşului de fum deteriorat şi a hainelor depozitate lângă acesta a izbucnit incendiul. Focul s-a propagat şi la locuinţele învecinate aflate la o distanţă foarte mică, de aproximativ doi metri. Incendiul a fost observat într-o fază avansată de către vecinii", a declarat căpitanul Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea. Conform estimărilor, valoarea pagubelor este de 250.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate de aproximativ 200.000 de lei, constând în câteva anexe gospodăreşti, doi porci şi o casă învecinată situată la aproximativ doi metri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările