Prima bursa a locurilor de muncă pentru absolvenţii din promoţia 2015: aproape 3000 de tineri din Vâlcea sunt şomeri

Prima bursa a locurilor de muncă pentru absolvenţii din promoţia 2015: aproape 3000 de tineri din Vâlcea sunt şomeri

Bursa este organizata la sediul Universitatii Constantin Brancoveanu, incepand cu ora 9.00. Foto arhiva Adevarul

Prima bursă a forţei de muncă pentru absolvenţii de liceu şi facultate din Vâlcea, promoţia 2015,  va fi organizată în data de 25 septembrie. Organizatorul-Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vâlcea- anunţă că oferta cuprinde în acest moment câteva sute de locuri de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit lui Gabriel Albinaru, directorul AJOFM Vâlcea, nu mai puţin de 26 de angajatori şi-au anunţat prezenţa la bursa absolvenţilor din 25 septembrie 2015, care oferă locuri de muncă în diverse ocupaţii şi meserii în domenii de activitate precum: industria textilă şi pielărie, construcţii, servicii, alimentaţie publică, turism. Reprezentanţii AJOFM fac apel la agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante să depună ofertele la sediul instituţiei până săptămâna viitoare. 

Absolvenţii care locuiesc în alte localităţi decât Râmnicu Vâlcea pot consulta oferta de locuri de muncă în data de 25 septembrie la agenţiile locale ale AJOFM din Drăgăşani, Horezu, Călimăneşti şi Berbeşti. 

Conform statisticilor, aproape 3 000 de tineri din judeţul Vâlcea, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, sunt în acest moment în căutarea unui loc de muncă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările