VIDEO Cum se circulă pe pasajul suprateran de pe DN 1, de la Câmpina

VIDEO Cum se circulă pe pasajul suprateran de pe DN 1, de la Câmpina

Foto captură YouTube

Pasajul a fost inaugurat pe 11 aprilie, după doi ani și jumătate de lucrări și îmbunătățește accesului în și dinspre Câmpina prin bretele de acces pe fiecare cale de circulație. Pasajul rezolvă și ambuteiajul de la intrarea în municipiu.

Șoferii care au testat deja pasajul au publicat pe YouTube imagini și filme

Înainte de finalizarea acestei lucrări, pentru ieşirea unui autoturism din Câmpina în DN 1 se pierdeau, în medie, 536 de secunde, adică aproape 9 minute. Prin realizarea pasajului suprateran, acest timp este scurtat la... 29 de secunde.

Lucrarea a fost începută în septembrie 2009 și a fost executată de Cast Băneşti în colaborare cu firma italiană Carena Spa Impresa di Constructioni.

Valoarea totală a lucrărilor a fost de peste 25 de milioane de lei, bani care au provenit, în proporție de 98% din fonduri europene, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și 2% de la Primăria Câmpina.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările