Un controlor din Ploieşti, bătut într-o staţie de autobuz de rudele unui călător prins fără bilet

Un controlor din Ploieşti, bătut într-o staţie de autobuz de
rudele unui călător prins fără bilet

Autobuz Ploieşti FOTO digi24.ro

Un controlor în autobuzele TCE din Ploieşti a fost agresat de rudele unei femei pe care o rugase să coboare din autobuz pentru că nu avea bilet de călătorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Controlorul, în vârstă de 21 de ani, a ajuns la spital, rănit la mâna dreaptă. Altercaţia a avut loc, marţi 2 februarie, în staţia din faţa Palatului Culturii din Ploieşti

”Poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentanţii unei unitaţi medicale cu privire la faptul că un bărbat de 21 de ani, controlor în mijloacele de transport în comun, s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale după o altercaţie, fără a rămâne internat”, se arată într-un comunicat remis presei de Poliţia Prahova.

Potrivit sursei citate, bărbatul a identificat o femeie care a circulat în transportul în comun fără bilet, aceasta fiind coborâtă în staţia Palatul Culturii.

În sprijinul femeii şi-a făcut apariţia un bărbat care l-ar fi împins pe bărbatul de 21 de ani, acesta dezechilibrându-se şi căzând pe mâna dreaptă. 

Poliţia a precizat că până la acest moment, persoana vătămată nu a dorit să formuleze plângere penală pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru identificarea persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările