Site-ul Poliţiei Locale de Ploieşti, spart de hackeri. Mesaje vulgare la adresa ANAF pe prima pagină

Site-ul Poliţiei
Locale de Ploieşti, spart de hackeri. Mesaje vulgare la adresa ANAF pe prima
pagină

Site-ul Poliţiei Locale Ploieşti, atacat de hackeri

Site-ul oficial al Poliţiei Loale din Ploieşti a fost spart de hackeri în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pe prima pagină apăreau mesaje vulgare adresate ANAF, dar şi un video XXX.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai probabil hacker-ul avea ceva de împărţit cu ANAF, având în vedere că înjurăturile erau adresate acestei instituţii.

Adrian Vaida, directorul Poliţiei Locale Ploieşti, a declarat pentru ziarul „Adevărul” că nu este pentru prima dată când site-ul este atacat de hackeri. Prima dată au fost modificate declaraţiile de avere ale poliţiştilor locali, a precizat Vaida.

„Am intrat pe site-ul nostru, într-adevăr sunt modificări de conţinut. Ideea este că site-ul este destul de vechi şi nu este securizat la nivelul celorlalte site-uri şi pagini de web. Vom face diligenţele necesare pentru a anunţa organele abilitate. Facem o plângere la Biroul de Combatere a Criminalităţii şi acolo se vor identifica IP-urile de unde s-a intrat”, a declarat Vaida.

Acesta a adăugat că site-ul Poliţiei Locale Ploieşti va fi suspendat până la clarificarea situaţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: