Rupere de nori la munte. Platoul Bucegi, acoperit cu gheaţă VIDEO

Rupere de nori la
munte. Platoul Bucegi, acoperit cu gheaţă VIDEO

Grindina a acoperit întreg platoul Bucegi în doar câteva minute FOTO Salvamont

Vreme severă la munte, joi după-amiază. O rupere de nori a acoperit în doar câtea minute întreg platoul Bucegi cu bucăţi de gheaţă.

Salvamontiştii anunţă că cel puţin deocamdată nu au primit apeluri de la turişti surprinşi pe traseele montane de furtună.

Zona montană a judeţului Prahova se află până la orele 23.00 sub avertizare de vreme severă. Sunt aşteptate în continuare  ploi şi vijelii.

Şi miercuri, după două zile caniculare, ploile torenţiale au produs inundaţii la Sinaia, astfel că DN1 a fost impracticabil pentru câteva zeci de minute din cauza aluviunilor care au afectat tronsonul de drum din zona gării din staţiune.

Turiştilor care vor să ajungă în aceste zile la Sinaia, Buşteni sau Azuga li se recomandă să verifice informaţiile despre starea vremii înainte de a urca pe traseu. Vremea este imprevizibilă şi se poate schimba radical de la o oră la alta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările