O bătrână de 97 de ani, violată cu sălbăticie. Nepotul a găsit tăblia patului ruptă

O bătrână de 97 de ani, violată cu sălbăticie. Nepotul a
găsit tăblia patului ruptă

Poliţiştii din Prahova sunt în alertă şi caută un bărbat pe care îl suspectează că ar fi agresat sexual o bătrână nonagenară. Posibilul viol a fost descoperit de nepotul victimei care a alertat autorităţile.

 

Bătrâna în vârstă de 97 de ani localitatea prahoveană Drajna se pare că a fost victima unui viol. Fapta s-ar fi întâmplat în seara de joi, 29 noiembrie. Bătrâna este neputincioasă şi are pierderi de memorie. Locuieşte singură în casă, iar zilnic vin la ea rudele care îi dau să mănânce şi îi fac menajul. Vineri dimineaţă, unul dintre nepoţi care venisă să vadă ce face femeia, a găsit-o pe aceasta pe jos, lângă pat iar tăblia patului era ruptă. 

A încercat să afle de la bătrâna dacă a fost vizitată de cineva sau dacă a fost agresată, însă femeia a negat. La plecare, bărbatul a sesizat că poarta de la intrare în curte are urme de forţare şi atunci a înţeles că ceva s-a întâmplat în casa buncii lui, motiv pentru care a decis să ceară ajutorul Poliţiei.

Femeia a fost dusă la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploieşti unde a fost examinată de medic. Acesta a decis că bătrâna a prezintă leziuni traumatice în zona vaginală produse de un corp dur care poate fi penis sau deget. În plus, pe corpul acesteia au fost depistate mai multe răni, dar care ar fi putut fi produse în urma căzăturii din pat.

Pentru că victima nu poate fi audiată din cauza suferinţelor medicale, nu este coerentă şi are pierderi de memorie, poliţiştii încă nu au depistat agresorul. Există însă un cerc de suspecţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: