Mama gemenilor morţi, acuzată oficial de ucidere din culpă. Ce se întâmplă cu Alina, femeia care se afla în apartament la mometul tragediei

Mama gemenilor morţi, acuzată oficial de ucidere din culpă. Ce se întâmplă cu Alina, femeia care se afla în apartament la mometul tragediei

Mama gemenilor din Ploieşti, acuzată de ucidere din culpă FOTO captură video

Mama gemenilor din Ploieşti care au murit după ce au căzut de la etajul zece al blocului în care locuiau este acuzată oficial de ucidere din culpă. Femeia este cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti în stare de libertate.

    În schimb, cea de-a doua persoană care se afla în apartament la momentul tragediei, nu a fost pusă sub acuzare la acest moment al anchetei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti au pus-o sub acuzare, miercuri 18 august, pe mama celor doi gemeni morţi. Alina, femeia care se afla în apartament în seara tragică, nu este incriminată în cauză deocamdată, a precizat Mihaela Mateescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Mama copiilor este cercetată în stare de libertate şi cel mai probabil în cursul zilei de joi, 19 august urmează să fie audiată la Parchet.

Femeia, internată la secţia de psihiatrie imediat după ce a fost înştiinţată despre moartea copiilor săi, a fost externată la cerere pentru a putea asita la înmormântare şi de atunci se află la domicilul părinţilor săi, într-o comună din Prahova.

În paralel Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova derulează o anchetă proprie şi a început deja demersurile pentru a solicita instanţei de judecată decăderea din drepturile părinteşti cu privire la cel de-al treilea copil al tinerei, un băiat în vârstă de aproximativ cinci ani. Acesta se află acum în grija tatălui.

Alina, femeia care se afla în apartament împreună cu gemenii şi cu mama acestora la momentul tragediei, nu este urmărită penal. Are doar calitate de martor şi urmează si ea să fie audiată de către procurori, potrivit unor surse judiciare.

În momentul accidentului, mama copiilor se afla în dormitor împreună cu băiatul cel mare şi era în live pe Facebook. În acest timp, gemenii erau în camera alăturată, nesupravegheaţi. Au reuşit să se urce pe o masă aflată lângă fereastră de unde au şi căzut ulterior. 

Cele două femei din apartament, mama copiilor şi prietena ei, au aflat despre tragedie abia când un echipaj de poliţie a sunat la uşă să anunţe vestea cumplită.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările