INEDIT: Răchită e cel mai mare „star“ din istoria lui... FC Oneşti

INEDIT: Răchită e cel mai mare „star“ din istoria lui... FC Oneşti

Răchită e pe o listă „selectă“, alături de Iriza şi Blid

Apreciat, ca jucător, de fanii Petrolului şi ai lui Litex Lovech deopotrivă, Valeriu Răchită este printre vedetele de la FC Oneşti. Managerul Petrolului este primul pe secţiunea „staruri" de pe site-ul modestei echipe moldovene, unde a jucat câteva luni

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi a jucat doar 10 meciuri pentru FC Oneşti, moldovenii se mândresc cu Vivi Răchită, pe care l-au trecut primul pe (ce-a mai rămas din) site-ul proprpiu, la secţiunea „staruri". Răchită a jucat la Oneşti 10 meciuri, la finalul sezonului 1998-1999. Pe de altă parte, moldovenii, care au bifat o „performanţă" de două sezoane în Divizia A, nici nu prea aveau pe cine să treacă acolo. Pe lista cu „staruri" mai apar Ionel Pârvu, Vasile Jercălău, Ionel Iriza, Alin Artimon, Adrian Blid şi Robert Ghioane. Răchită a ajuns la Oneşti de la Steaua, însă după acel reutr a plecat la Ankaragucu.

El are, totuşi, amintiri plăcute cu echipa din Oneşti. „A fost una dintre cele mai frumoase perioade ale mele în fotbal, alături de un om care a iubit fotbalul şi nu şi-a bătut joc de el", declara Răchită pentru liga2.ro după moartea lui Nicolae Puiu, fostul preşedinte al formaţiei din Oneşti.

DOSAR: Astra-Petrolul împarte Ploieştiul în două. Găsiţi aici toate amănuntele înainte de derby-ul ploieştean

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:citeste totul despre: