Incendiu violent la o fabrică de produse din ţiţei. Două persoane au suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului

Incendiu violent la o fabrică de produse din ţiţei. Două persoane au suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului

Incendiu violent la o fabrică de produse din ţiţei

Un incendiu violent a izbucnit, luni seară, la o fabrică de produse din ţiţei din Prahova, iar focul se manifestă generalizat la o hală şi a cuprins 3 autoturisme şi un autotren. Două persoane au suferit arsuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: „Începând cu ora 21.23 incendiul este lichidat”, a transmis ISU Prahova.

Ministerul Sănătăţii anunţă că cei doi pacienţi care au fost internaţi cu arsuri întrunesc criteriile de admitere într-un centru de mari arşi, dar România nu are un astfel de centru, conform Digi24.

„După ce se primesc concluziile comisiei de specialitate întrunită la nivelul spitalului se va decide eventualul transfer. Medicii de la UPU Ploieşti lucrează în prezent la stabilizarea pacienţilor”, precizează MS.

Ştire iniţială

„Un incendiu violent a izbucnit în jurul orei 19.01, la o societate comercială care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din ţiţei din satul Inotesti, localitatea Colceag. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hală”, a transmis, luni seară, ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că  au mai fost cuprinse de foc 3 autoturisme şi un autotren.

„Din nefericire, sunt şi două victime cu arsuri. Este vorba despre doi bărbaţi cu arsuri de gradul 3 şi 4 pe 80% suprafaţa corporală”, a mai precizat ISU Prahova.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe autospeciale de stingere şi echipaje medicale.

„În apropierea halei sunt depozitate 3 tancuri a 20 tone de combustibil. Se acţionează pentru răcirea acestora”, a transmis Inspectoratul General pentru situaţii de Urgenţă. 

Incendiul este localizat, iar pompierii au transmis că nu sunt locuinţe în zonă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările